Bi želeli hišo takoj, po ugodni ceni in z minimalnimi stroški? sestavite si jo iz kontejnerjev! Lahko je velika po vaši želji, lahko razporedite prostore kot želite in z malo domišljije je lahko na koncu videti kot sanjska hiša... Potrebujete dodaten prostor za opremo... morda dodaten prostor s sanitrijami? Idealna rešitev je kontejner. Preverite našo ponudbo.

Paneli

Paneli

Kontaktni podatki

Procom plus pisarna
Tovarniška 4a
5270 Ajdovščina

gsm: 051 602 850

Izolativni strešni paneli

NOVO! VEČ O STREŠNIH PANELIH NA WWW.PROCOMPANELI.SISTREŠNI IZOLATIVNI TRAPEZNI PANELI DEBELINE 30mm 

Na zalogi imamo strešne trapezne izolacijske panele debeline 30mm belosive barve, namenjene za pokrivanje vseh vrst objektov (stanovanjski, poslovni objekti, nadstreški, vrtne ute,...)

DOLŽINA: 2500mm x 1000mm
                  5000mm x 1000mm

 

BARVA: belosiva oz. tudi druge po naročilu

 STREŠNA KRITINA DELTA 5

     strešni panel 4strešni panel 1                         slika


strešni panel 5


strešni panel 3 stresni trapezni izolacijski paneli 30mm slika 284


Dimenzije:


širina: 1000 mm 
dolžina: na zahtevo iz neprekinjene proizvodnje.


Standardna debelina poliuretanskega zunanjega roba (S):


30 - 40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 140 mm; nestandardne debeline so na voljo na zahtevo po dogovoru (minimalna količina 300m2).


Zunanja podpora:


pocinkano jeklo, prebarvano ali plastificirano pocinkano jeklo; nerjaveče jeklo; naravni aluminij; predhodno pobarvane ali reliefne; baker (CORAM)


Neprekinjena penasta izolacija:


poliuretanske smole (PUR) in (PIR - nestandardne na zahtevo), gostota 39 ± 2 Kg / m³
Deklarirana vrednost toplotne prevodnosti plošče po 25 letih od vgradnje, (Dodatek C - EN 13165) - Začetna vrednost toplotne prevodnosti: λ = 0,020 W / (mK)


Zaščitni tretmaji za zunanjo podporo:


poliestrsko predbarvanje, netoksično predbarvanje za stik s hrano, silikonski poliester, PVDF, termoplast A razreda, nanašanje plastične folije v PVC ali druge folije.

Vpogled v peno PIR:


Po naročilu je na voljo v izvedbi s PIR peno (trdi ekspandirani poliizocianurat), posebno polimerno strukturo, ki zagotavlja odlične požarne lastnosti. Celotna paleta plošč je certificirana v razredu B-s2, d0 pri CSTB (Francija) in pri KIT (Nemčija) v skladu s standardom UNI EN 13823 (SBI) *, kjer "B" izraža količino toplote, proizvedene v prvih 600 sekundah preskusa <7,5 MJ (najboljša vrednost za penaste izdelke); “S2” predstavlja zelo nizek razvoj hlapov, “d0” pa označuje absolutno odsotnost kapljic in/ali vnetih delcev. V zadnjih letih je SBI test postal standardna zahteva v Evropi za požarno obnašanje gradbenih materialov. Novi evropski standard za sendvič plošče - UNI EN 14509 - uporablja sistem SBI za namene požarne klasifikacije. V mnogih primerih lahko nadomesti ploščo iz kamene volne glede na njene lastnosti požarne reakcije v kombinaciji z zelo visoko močjo toplotne izolacije.


različica CORAM:

STREHA mod. DELTA 5 je na voljo tudi v izvedbi CORAM, z bakrenim nosilcem (A).

tabela


STREŠNA KRITINA  SUPERCOPO


Povpraševanje